2 февр. 2022 г., 14:40

Ти съживяваш моя свят вълшебно 

  Поэзия » Строгие формы, Другая
630 4 7

Превръщаш ме в  миг в камъче, което

от диамант и злато е по-ценно.

И островче ще бъда сред морето

за мислите ти тайни, съкровено.

 

Невидима звезда ще съм в небето

и само ти ще знаеш, че съм там.

Отвъд, над грижите на битието,

мечтите ти ще приютявам с плам.

 

Аз искам да съм незабравен храм

с най-нежният, неповторим олтар

и не с молитви, а със патос прям

да бъдат стиховете твои дар.

 

Не мога да съм божество за теб, но

ти съживяваш моя свят вълшебно.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??