4 февр. 2011 г., 09:01

Ти щастлив ли си без топлина? 

  Поэзия
984 0 10

Бе ли истински, бе ли реален?
Само в мойте ли мисли живя,
та мигът ни бе толкоз нетраен
- като пролетен дъжд отшумя.

Твойте стъпки ли нощем отекват,
твоят дъх ли във мене попи,
та за миг не престават, не секват
да пробождат сърцето игли.

Ако ти бе за мене орисан,
ако аз бях за теб светлина...
днес животът ми би имал смисъл...
Ти щастлив ли си без топлина?

© Росица Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??