18 янв. 2019 г., 19:31

Ти си... 

  Поэзия
705 9 19

Ти си първият ми стих,

ти си пътят стар и нов!

С тебе аз се преродих,

моя истинска любов!

 

Ти си пролет, есен, зима!

Ти си дългото ми лято!

Божествено е, че те има,

че сме толкова богати!

 

Ти си радост и тревога,

на щастието си пороя!

Благодарни сме на Бога,

че заедно  сме още в строя!

 

Нека първо тъмнината

мен грабне от света ни бял!

На мен стига:  на Земята,

че с тебе, скъпа, съм живял!

 

 

© Исмаил Али Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??