12 апр. 2009 г., 23:07

* * * (Ти си.) 

  Поэзия
967 1 16

* * * (Ти си.)

                              На Д.

 

Не знам в какво.

Не знам защо.

Но точно в теб се влюбих.

С какво ме...

прикова.

Не знам.

(Но в тебе се изгубвам...)

А ти тъй простичко...

без свян

си хищен консуматор.

Аз мога много да ти дам...

...

Но съм някъде...

Там.

Във "джунглата".

Намери ме...

Ти си.

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??