* * * (Ти си.)
На Д.
Не знам в какво.
Не знам защо.
Но точно в теб се влюбих.
С какво ме...
прикова.
Не знам.
(Но в тебе се изгубвам...)
А ти тъй простичко...
без свян
си хищен консуматор.
Аз мога много да ти дам...
...
Но съм някъде...
Там.
Във "джунглата".
Намери ме...
Ти си.
© Надежда Маринова Всички права запазени