19 нояб. 2008 г., 07:16

Ти си... до... щастливец 

  Поэзия » Любовная
583 0 12
Усмивка си спотаена по моята кожа,

тъга укротена пристегнала гърлото

и розовото става по-розово,

до червено омайно разпръснато...

Усмивка си по мен, по парабола нежна

мечта вцепенена, която се смее

и синьото кара да стане по-синьо,

до абсурдни, отлетели наслоения...

Усмивка и смисъл си в любовта ни,

мечта онемяла до вечен спектакъл,

жадувано узнала същността си

до преситено, до щастливец прегракнал...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??