29 февр. 2008 г., 23:29

Ти си с мен 

  Поэзия » Любовная
754 0 9

Бог ме е създал

да дишам с теб в едно.

Бог дали е дал

пътека с теб? Дано!

Всичко е видял,

зад мене се извива,

минало и жар

около мене се превива.

Малко светлина

грее във очите,

в моята душа

оглеждат се звездите.

Ти си с мене, знам,

с погледа ти влюбен

и в сърцето с плам

много си ми нужен!

© Ивелина Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??