Вятър върти се в себе си.
Сливат се ниски облаци.
Реката, водата сива е -
започва да капе тихо...
Кучета лаят някъде,
листа покриват паважите.
Старец, погребал всичките си,
притваря и той очите си.
Дъждът почерня градините -
цветя прекланят главите си.
Вятър върти се в себе си.
Спира да капе - тихо е.
© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены