May 26, 2011, 11:58 AM

Тихо 

  Poetry » Landscape
1118 0 10

Вятър върти се в себе си. 
Сливат се ниски облаци. 
Реката, водата сива е - 
започва да капе тихо... 

Кучета лаят някъде, 
листа покриват паважите. 
Старец, погребал всичките си,
притваря и той очите си. 

Дъждът почерня градините - 
цветя прекланят главите си. 
Вятър върти се в себе си. 
Спира да капе - тихо е. 


                                                                                 Я.К. Хенри 25.05.11.


http://www.youtube.com/watch?v=wq-4r7Uzrqo&feature=related

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??