17 апр. 2011 г., 11:47

... тишина... 

  Поэзия
371 0 0

 

по бащински мила и по майчински топла
с длани по-меки дори от ефир
докосва тишината изплакала локва
бременна с рожба от злия зефир
от счупени мисли от сгърчени мигове
от забравени есенни сприхави дни
е раждала толкова режещи викове
разцепено рухваща в дъното шир

                                                                                                                                                                                                 


© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??