26 нояб. 2013 г., 22:19

Тишина 

  Поэзия » Философская
492 0 3

Някъде, не знам къде, съществува тишина.
Тя не се открива, очаква друг да я намери.

Молих се, с допряни длани и наведена глава,

но как горе да ме чуят, щом гласът в ума дори трепери. 

 

Гневът е изкушение, знам, по пътя го разбрах,

не един ударих, но и не веднъж се спрях.

Старая се да нося мъдрост, но понякога ме свлича.

Трудно е човек да бъдеш, но тишината съществува!

© Иван Ценов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??