3 нояб. 2012 г., 13:34

Тишина 

  Поэзия » Другая
529 0 0

Злокобна тишина
пронизва ми душата,
в разцвета на нощта
засенчва самотата.

 

Как тихо е и ясно,
а мислите кристални,
усещам ги прекрасно,
стремително нахални.

 

Не чувствам самотата,
в хармония е всичко,
и слушам тишината,
и чувам я отлично.

 

И колкото по-тихо е,
по истински успявам,
и колкото по-тъмно е,
проблемите забравям.

 


Този стих е част от стихосбирката "Тишина" на Мартин Младенов.

© Мартин Младенов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??