21 июн. 2017 г., 00:13

Тишината 

  Поэзия » Другая
488 2 7

Това е прощална вечеря –

тишина, бяло вино и сбогом.

В тишината успях да намеря

сто причини, без които не мога

да задраскам годините време

и да тръгна начисто нататък.

Любовта много рядко е бреме.

Но животът е толкова кратък,

че да търся напусто не мога

как, какво е било да отмятам.

Сто причини са толкова много...

Мен ми стига една – тишината.

© Калина калина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??