Това е прощална вечеря –
тишина, бяло вино и сбогом.
В тишината успях да намеря
сто причини, без които не мога
да задраскам годините време
и да тръгна начисто нататък.
Любовта много рядко е бреме.
Но животът е толкова кратък,
че да търся напусто не мога
как, какво е било да отмятам.
Сто причини са толкова много...
Мен ми стига една – тишината.
© Калина калина Всички права запазени