5 февр. 2013 г., 11:43

Точка на пресичане 

  Поэзия » Другая
525 0 2

Към този ден вървях безкрайно дълго...

Под тоновете болка те открих

и бурята във мен, за миг притихна -

посегнах и сълзите ти изтрих.

 

Поисках и усмивка да ти сложа,

да те изпея и опиша в стих...

И взела страстите ти, греховете -

сърцето си  със тебе споделих.

 

А маската на черен, злобен демон -

стопих - изтривайки последната сълза...

Завърнали се полети очаквам,

щом две души се слеят във една.


С. Кръстева

 

 

© Силвия Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??