12 мар. 2013 г., 17:43

Тогава 

  Поэзия » Другая
453 1 2

Не ме мрази за това, което съм, ще стана или бях...
И моля те, не гледай миналото ми, защото
погледна ли назаде виждам онзи страх…
и детството, което мина нашироко…

 

Усмихвай се, макар и да боли...
защото няма нищо по-красиво от смеха...
Идват нови, по-красиви дни...
и в тях излишен е плача…

 

Онази нощ... в която хванахме се за ръце,
бе нощ, болезнена и трудна.
Едно бе то, разбитото сърце...
Но все пак онази вечер беше чудна...

 

Толкоз болка имам преживяна...

от една любов до сриване жестока...
Една ти бе и досега неизживяна...
Но почна да зараства раната дълбока…

 

Красивото начало за един болезнен край…
Започна всичко, но със времето приключи...
И казвах аз... не задълбавай, а мечтай…
Каквото и след края да се случи...

 

Не ме мрази, а миналото ме убива...
Тогава беше ти, но вече не...
Един човек направи ме щастлива...
За теб умирах, сбогом, вече не…

© Мария Величкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??