1 июн. 2011 г., 11:24

Тогава... ме има... 

  Поэзия » Любовная
1629 0 52

                             

 

 

                 обичам
                 тихите дни,
                 когато, с копнеж по вчера
                 и за утре мечти,
                 някак кротко тече си
                 животът...
                 незримо,
                 без злост и вини,
                 в тишината обичаща
                 болката скрита,
                 в бяло сияе всичко
                 наоколо...

                 обичам
                 тихите нощи,
                 небето с лунна пътека
                 помежду ни,
                 когато в тихото спиш
                 в сън за мен
                 обичен,
                 топъл и мил...

                        тогава... ме има, жива
                 и истински
                 влюбена в нежен стих,
                 написан за теб...

 

 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=XaUBz_P_OLI&feature=related

 

 

          МУЗИКА > GIOVANNI MARRADI-Unchained Melody

 

 

                   художник - Гари Бенфилд

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??