обичам
тихите дни,
когато, с копнеж по вчера
и за утре мечти,
някак кротко тече си
животът...
незримо,
без злост и вини,
в тишината обичаща
болката скрита,
в бяло сияе всичко
наоколо...
обичам
тихите нощи,
небето с лунна пътека
помежду ни,
когато в тихото спиш
в сън за мен
обичен,
топъл и мил...
тогава... ме има, жива
и истински
влюбена в нежен стих,
написан за теб...
http://www.youtube.com/watch?v=XaUBz_P_OLI&feature=related
МУЗИКА > GIOVANNI MARRADI-Unchained Melody
художник - Гари Бенфилд
© Магдалена Костадинова Всички права запазени