Той беше там, когато бях сама,
когато беше в твоите прегръдки тя.
Когато нищо нямаше значение,
дори да беше провинение.
Той искаше ме само за нощта,
със мен игри да си играе
и въпреки че вече бях сама,
останах аз ти вярна чак до края.
Желанията негови не осъществих,
реших да бъда друга за нощта.
Обърнах се към него
и всички негови мечти разбих.
Жестока бях с него,
както беше ти със мен
и всичко аз проклинах,
че ти не беше тази нощ с мен.
© Десислава Все права защищены