Mar 14, 2010, 10:27 PM

Той 

  Poetry » Love
378 0 1

Той беше там, когато бях сама,

когато беше в твоите прегръдки тя.

Когато нищо нямаше значение,

дори да беше провинение.

 

Той искаше ме само за нощта,

със мен игри да си играе

и въпреки че вече бях сама,

останах аз ти вярна чак до края.

 

Желанията негови не осъществих,

реших да бъда друга за нощта.

Обърнах се към него

и всички негови мечти разбих.

 

Жестока бях с него,

както беше ти със мен

и всичко аз проклинах,

че ти не беше тази нощ с мен.

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??