30 сент. 2011 г., 20:00

Той е затворът ми 

  Поэзия
598 0 1

Той е затворът ми.

В него се намерих за пръв път.

В него се изгубих.

В него ме няма вече,

но той е в мен.

Той е затворът ми.

 

Той е полетът ми.

С него прогледнах за пръв път.

С него затворих очи.

С него съм свободна,

но той не е свободен с мен.

Той е затворът ми.

 

Той е любовта ми.

С него се научих да живея.

С него сияя.

Него обичам!

Но той не ме обича.

Той е затворът ми...

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Любими са ми последните стихове...
    Пишеш красиво!
Предложения
: ??:??