26 нояб. 2007 г., 22:31

Токов удар 

  Поэзия » Юмористическая
517 0 9

 

/нищо общо с Графа/

 

 

Токов удар тук е често явление -

и като не запазих документа,

край, изчерпах вдъхновение

(любов, Имоции са пълна мента...)

 

И още мисля си, не мога сЪ начудя:

Защо така, на най-блаженото и опа?...

Дали пък не изглеждам доста луда,

апропо, отскоро съм и аз в Ивропа.

 

Че вече идва ми да вия

от скудоумиците родни.

Кого ли трябва да „наВия”,

да станем мааалко „по-свободни”?

 

Доведена до крайно отчаяние,

мълча и нервно хапя устни.

Ивропо, докога с мълчание...

на тръни съм, кога ли ще го „пуснат”?

 

Настъпи тук заветен час,

проблемът бързо бе решен.

Но що да сторя клета аз -

не съхраних и онзи „документ”?


26.11.2007г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??