1 дек. 2011 г., 20:14

Токов удар на болка 

  Поэзия
889 0 1

Между пристъп на болка

и уморено съзнание

заспивам в невъзможност

и граничност,

сякаш мигрената удря очите ми

и не виждам света край мен,

в такива моменти сънувам

ангели и въздушни видения

и се надявам на оздравяване.

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??