10 июл. 2018 г., 08:36

Толкова чуждо 

  Поэзия » Любовная
243 0 0

Спокоини нощи,

свободни мисли

освободена от всичко,

чувстваща безгрижност.

 

Чувства така вече непознати

за моята изпълнена душа

изпълнена с теб

и всичко наше.

 

Светът ми преобърна,

животът ти ми върна

смисъл отново сложи

и с любовта си ме обви.

 

Преди сама в мрачна стая 

сега мечтая в светла

и все така до късно

нещо толкова необикновенно.

 

Всичко толкова чуждо,

но така привличащо

давя се в него

и потъвам жадно.

 

Искам ли да се избавя

или пък да се предам

на тез чувства отровни

и за мен така сложни.

© Мария Пенчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??