31 окт. 2014 г., 14:03

Толкова се уморих 

  Поэзия
670 0 1

ТОЛКОВА СЕ УМОРИХ

 

Толкова се уморих.

Искам просто у дома си.

Толкова неща прикрих,

да предпазя личността си.

 

Колко трудно се оказа
да разнасяш тежестта

на очи, пълни с омраза,

с много болка и тъга...

 

Колко време аз ще гледам

как я лъже той така,

ала знае ли, че две злини

не правят добрина?

 

Най-жестоко продължава -

удря, точно там боли!

Сякаш просто подиграва

се с добрите ù очи.

 

Нека Бог му е на помощ,

нека го боли от срам

и когато аз се върна,

нека се спасява сам!

 

Изгубена в лъжи,

искам просто у дома си.
Стига толкова игри,

стига толкова омраза...

 

 

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Така е, Рали, вървиш ли през трънливия път на живота, понякога се уморяваш и търсиш спасително оазисче.
    Хубаво е стихчето ти!
Предложения
: ??:??