4 мар. 2009 г., 09:37

Топла среща 

  Поэзия » Любовная
606 0 4
 

Акорд на пиано. Чаша вино. Свещта.

Буден поглед. И топлото рамо.

Светлост в душата. Святи ръце.

Отключена сила. Неземна омая.

Литнал звън. Съдбовно небе.

Звезден танц. Обич в зеници.

Откровение. Туптящо сърце.

Орисан миг. Повеля. Съдбата.

Бездумност. Смисъл. Покой.

Избояло утро.фДихание. Вечност.

Аз я срещнах... Беше любов.

© Здравка Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??