Акорд на пиано. Чаша вино. Свещта.
Буден поглед. И топлото рамо.
Светлост в душата. Святи ръце.
Отключена сила. Неземна омая.
Литнал звън. Съдбовно небе.
Звезден танц. Обич в зеници.
Откровение. Туптящо сърце.
Орисан миг. Повеля. Съдбата.
Бездумност. Смисъл. Покой.
Избояло утро.фДихание. Вечност.
Аз я срещнах... Беше любов.
© Здравка Бонева All rights reserved.