17 янв. 2009 г., 11:27

Топли, нежни, вкусни...♥ 

  Поэзия » Любовная
769 0 5
И когато те поглежда тя
с мойте, сините очи,
усещаш ли ме как до теб шептя,
как галят ме лунните лъчи?

И когато те докосва тя
с мойте, жадните ръце,
спомняш ли си аз как горя,
как учестено бие моето сърце?

И когато те целува тя
с мойте, онези грешни устни,
пожелаваш ли ги пак в нощта,
... топли, нежни, вкусни...?






© Симона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??