Жадува в този свят да влезе топлината,
а не отблъсната, окъсана да гледа отстрани,
отчаяно тя търси място да се вмести в сърцата,
искрици малки да запали в хорските души.
Тя би могла да заличи в погледите празнотата,
и да проблесне човешкото, загубило се в тези дни,
милиони маски биха се свалили на земята,
допуснем ли я в себе си за кратък миг.
Но би ли имал смелост този свят егоистичен,
да бъде изцерен от лицемерие, душевен студ,
а колко малко нужно е да бъде той различен -
достатъчно е да прегърнем с обич някой друг.
© Сеси Все права защищены