Топло-февруарско-приказливо
влиза в малкия ми ден, щастлив,
слънчеви минути се разливат
сладостно без таен, скрит мотив.
Толкова е хубав февруари –
зимен, но и пролетен почти,
тръгнал е към март, врата отваря
да се сбъднат пролетни мечти.
© Милена Френкева Все права защищены