21.02.2023 г., 9:37 ч.  

Топло-февруарско-приказливо 

  Поезия
537 1 6

Топло-февруарско-приказливо

влиза в малкия ми ден, щастлив,

слънчеви минути се разливат

сладостно без таен, скрит мотив.

 

Толкова е хубав февруари –

зимен, но и пролетен почти,

тръгнал е към март, врата отваря

да се сбъднат пролетни мечти.

 

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??