13 июн. 2017 г., 13:13

Това е любовта 

  Поэзия
816 0 1

Няма име, а мечта е

И като зора сияе - любовта

 

По-дълбока от морето

По-голяма от сърцето

Тя разкъсва моята душа

 

По-самотна от пустиня

По-опасна от магия

Преобръща моята съдба

 

Това е любовта

Това е любовта

 

Казаха ми, ще те хване

И света ще оправдае - любовта

 

Тя красива е и нежна

Вездесъща, вечна

Тя сближава нашите сърца

 

Тя измъчва и спасява

Оковава, извисява

И превръща ни в деца

 

Това е любовта

Това е любовта

 

Да я хванеш нямаш сила

Ще я има, и е била- любовта

 

Не е моя, нито твоя

Неуловима, само своя

Тя е чиста, чиста свобода

 

Ослепява ми очите

Подлудява ми мечтите

Тя е радост, мъка и беда

 

Това е любовта

Това е любовта

 

Като отрова ме измъчва

Като окова ме задържа

Като лудост се завръща

Като болка най-могъща

 

Като вятър волна е

Като захар сладка е

И душата ми пее

И сърцето ми се смее

 

 

Това е любовта

Това е любовта

 

Аейра Райанна

© Айера Райана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??