Това е песен
за една любов
и за двама поостарели.
За техните чувства,
доста позакъснели.
Гнездо свили в душите,
като лястовиче под стряха.
Останало за есента,
а годините с лятото отлетяха.
И двама се топлят
от тази любов
за младите смешна.
С нея живеят и
даже не се чудят
какво ли щеше да е,
ако преди 30 години
се бяха срещнали.
© Ирен Все права защищены