Jun 20, 2023, 3:26 PM

Това е песен за любов 

  Poetry » Phylosophy
425 1 4

 

Това е песен

за една любов

и за двама поостарели.

За техните чувства,

доста позакъснели.

Гнездо свили в душите,

като лястовиче под стряха.

Останало за есента,

а годините с лятото отлетяха.

И двама се топлят

от тази любов

за младите смешна.

С нея живеят и

даже  не се чудят

какво ли щеше да е,

ако преди 30 години

се бяха срещнали.

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??