3 авг. 2018 г., 09:10

Това е само сън...И още нещо... 

  Поэзия » Пейзажная
757 13 27

Сънувах рози, слънце, лавандула,
ухание и смях и тиха песен.
Събудих се – сълзи по мойте скули,
а лятото преструва се на есен.

 

Сънувах безметежни небосклони
и слънчогледи слънце уловили.
Събудих се, смокиня кърши клони,
останала без сладост и без сили.

 

В съня целувам лятото горещо
Не ме будете, моля на колене.
Това е само сън... И още нещо...
Събуждане и есен... И летене...

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??