3.08.2018 г., 9:10 ч.

Това е само сън...И още нещо... 

  Поезия » Пейзажна
754 13 27

Сънувах рози, слънце, лавандула,
ухание и смях и тиха песен.
Събудих се – сълзи по мойте скули,
а лятото преструва се на есен.

 

Сънувах безметежни небосклони
и слънчогледи слънце уловили.
Събудих се, смокиня кърши клони,
останала без сладост и без сили.

 

В съня целувам лятото горещо
Не ме будете, моля на колене.
Това е само сън... И още нещо...
Събуждане и есен... И летене...

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??