13 мар. 2010 г., 13:17

Това не бих ти дала... 

  Поэзия » Любовная
663 0 2



Ти имаш вече красотата,
любов си получавал, знам.
И всичко дава ти съдбата.
Какво аз мога да ти дам?
За да обикнеш в мен душата
и цяла да ти се отдам,
тя трябва да ти е позната.
Ти никога не си бил сам...
Не си ли плакал, обич свята
загубил в този свят голям,
със сълзи щом не е полята
градината на твоя храм...

Любов как би безумно разцъфтяла
без мъка?... Но това не бих ти дала.


© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Нестадартно послание, но изключително благородно. И казано по благороден начин
  • Харесах!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??