Напука се и този спомен,
а толкова добре го пазех -
на топло,
до онази песен,
с която се събуждах рано.
Напука се и хвана мухъл,
дори и намирисва вече.
А и...
защо да ме вълнува
и да го влача надалече.
Ще го оставя!
Ще забравя!
И може би ще съм различна...
Но всичко старо наранява...
Да бъдем малко прозаични!
© Руми Бакърджиева Все права защищены
За това... напред и нагоре!