Apr 8, 2008, 3:09 PM

Този спомен 

  Poetry
666 0 7
 

Напука се и този спомен,

а толкова добре го пазех -

на топло,

до онази песен,

с която се събуждах рано.

Напука се и хвана мухъл,

дори и намирисва вече.

А и...

защо да ме вълнува

и да го влача надалече.

 

Ще го оставя!

Ще забравя!

И може би ще съм различна...

 

Но всичко старо наранява...

 

Да бъдем малко прозаични!

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??