Не искам тишина -
тя ме подлудява!
Не искам самота -
връща ме към спомените тя!
Животът сив е -
ненавиждам го!
малка светлина дори да има,
непосилна съм да я достигна!
Хората те гледат с презрение,
а го показват като съжаление!
Двулични хора, най-различни интереси,
помагаш им, а към тебе не изпитват даже уважение!
В този свят измислен,
заобиколен от интриги и преструвки.
Мразя този свят нереален,
да не кажа даже и БАНАЛЕН!
© Станислава Коритарева Все права защищены