Apr 6, 2012, 8:23 PM

Този свят 

  Poetry » Other
521 0 2

Не искам тишина -

тя ме подлудява!

Не искам самота -

връща ме към спомените тя!

 

Животът сив е -

ненавиждам го!

малка светлина дори да има,

непосилна съм да я достигна!

 

Хората те гледат с презрение,

а го показват като съжаление!

Двулични хора, най-различни интереси,

помагаш им, а към тебе не изпитват даже уважение!

 

В този свят измислен,

заобиколен от интриги и преструвки.

Мразя този свят нереален,

да не кажа даже и БАНАЛЕН!

© Станислава Коритарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??