Аз имам теб, ти имаш мен.
Това е триолет за двама.
Повтарям го и нощ, и ден -
това е триолет за двама.
Красив е, вярвам, този плен,
че от любов по- чудно няма.
Аз имам теб, ти имаш мен.
Това е триолет за двама.
© Асенчо Грудев Все права защищены