Mar 24, 2021, 10:08 PM

Триолет за двама 

  Poetry » Love
454 1 2

Аз имам теб, ти имаш мен.

Това е триолет за двама.

 

Повтарям го и нощ, и ден -

това е триолет за двама.

 

Красив е, вярвам, този плен,

че от любов по- чудно няма.

 

Аз имам теб, ти имаш мен.

Това е триолет за двама.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??