26 сент. 2014 г., 07:39

Тройно сенрю, Загубо моя 

  Поэзия » Любовная
401 0 3

Моите загуби все са безумни,

заблудени в лабиринта на къщите.

Събудих се в Царството на думите

и вярвам в красивите, всъщност.

 

Животът ми, между села,

татуира: "Да оживея!"

Загубо моя, ела

под асмата да ми попееш...

 

Обичта ти прегръщам в стиха...

Котката, дето хитрува...

На прага ти съм... Стоя...

И не знаеш какво ми струва...

© Красимир Дяков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??