Sep 26, 2014, 7:39 AM

Тройно сенрю, Загубо моя 

  Poetry » Love
396 0 3

Моите загуби все са безумни,

заблудени в лабиринта на къщите.

Събудих се в Царството на думите

и вярвам в красивите, всъщност.

 

Животът ми, между села,

татуира: "Да оживея!"

Загубо моя, ела

под асмата да ми попееш...

 

Обичта ти прегръщам в стиха...

Котката, дето хитрува...

На прага ти съм... Стоя...

И не знаеш какво ми струва...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??