19 сент. 2008 г., 07:27

Трудно е 

  Поэзия » Любовная
622 0 7

Трудно е, всичко е спомени.

Думи неказани, скрити...

Трудно сълзи неотронени

могат да бъдат изтрити...

 

 

Трудно е, с тебе си тръгваме.

Край ли е? Може би не...

Трудно със теб се залъгваме,

че ще бъдеме скоро добре...

 

 

Трудно е, вече е есен,

ти поемеш по пътя си сам.

Трудно, в заблудата лесен,

е заплетен животът ни, знам.

 

 

Трудно е, с тебе си тръгваме.

Ала пак ще се срещнем, нали?

Трудно глави ще извърнеме,

знаейки колко боли...

© Ирен Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??