Sep 19, 2008, 7:27 AM

Трудно е 

  Poetry » Love
623 0 7

Трудно е, всичко е спомени.

Думи неказани, скрити...

Трудно сълзи неотронени

могат да бъдат изтрити...

 

 

Трудно е, с тебе си тръгваме.

Край ли е? Може би не...

Трудно със теб се залъгваме,

че ще бъдеме скоро добре...

 

 

Трудно е, вече е есен,

ти поемеш по пътя си сам.

Трудно, в заблудата лесен,

е заплетен животът ни, знам.

 

 

Трудно е, с тебе си тръгваме.

Ала пак ще се срещнем, нали?

Трудно глави ще извърнеме,

знаейки колко боли...

© Ирен Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??