21 июн. 2010 г., 15:30

Труп 

  Поэзия » Другая
551 0 0

В кървата локва погледни -
това са моите сълзи.
В очите ме погледни,
просто ме мрази.

Там някъде е трупът ми,
обвит в черна мъгла,
с който гарваните играят мръсни игри
и поглъща земята зла.

Хвани ме,
отведите ме в царството на тъмнината,
защото земният плътски живот завърши,
а душата ми започна да се руши.

Душа самотна,
единствена в пространството,
душа осквернена,
обладана от злото.

Презрение.
Убийство.
Разруха.
Терзание.

© Стефан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??