Събличай ме,
събличай грях след грях
и остави ме...
Нека бъда гола!
Така съм чиста,
както чиста бях
някога -
преди да бъда твоя!
Не ме прегръщай,
нека да е хлад -
ще се наметна
с падналата вечер...
А ти тръгни!
Че чист е моят свят -
ръцете ти
ще го изцапат вече...
© Неделина Кабаиванова Все права защищены