Oct 24, 2008, 2:50 AM

Тръгни си! 

  Poetry » Love
1989 1 19

 

 

 

Събличай ме,

събличай грях след грях

и остави ме...

Нека бъда гола!

Така съм чиста,

както чиста бях

някога -

преди да бъда твоя!

Не ме прегръщай,

нека да е хлад -

ще се наметна

с падналата вечер...

А ти тръгни!

Че чист е моят свят -

ръцете ти

ще го изцапат  вече...

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??